Welkom in de salon

Ik vertel u hier graag wat meer over hoe ik te werk ga in de salon.
Zoals u op de home-pagina heeft kunnen lezen staat de gezondheid en het welzijn van uw hond voorop, alles in de Salon is afgestemd op deze visie, de Producten, maar ook de uitvoering van de verschillende behandelingen.

De behandeling

De behandelingen in het trimsalon vinden altijd plaats op afspraak. Zo heb ik alle tijd en rust voor uw hond en kan de behandeling plaats vinden zonder onrust van te veel inloop. In het salon wordt eerst bekeken wat de prettigste behandeling is, daarna pas wat mooi is en dus wordt de vacht niet koste wat kost “gered”. Als uw hond klitten of vilt heeft wordt dit weg geknipt en/of geschoren en beginnen we weer opnieuw met het verzorgen en bijhouden van de vacht. Er wordt dan ook regelmatig samenwerking met het thuisfront gevraagd. Alleen onderhoud in het trimsalon is voor veel honden niet voldoende. Verder knip ik geen show modellen/show honden.

Naast het trimmen van uw hond kan u bij mij ook terecht voor informatie over de verzorging van uw dier, welke producten u het beste kan gebruiken en verbind ik u makkelijk met anderen binnen de dierenbranch, zoals b.v een hondenuitlaatservice, oppas of dierenarts.

Diploma’s & Certificaten

Vak-diploma Trimmen
Certificaat B-dog hondengedrag in de salon
EHBO certificaat, gericht op het trimsalon.

De producten

De producten die in de salon gebruikt worden voor de trim behandeling worden met zorg voor u uit gezocht. Er worden in de salon alleen natuurlijke producten en/of producten op natuurlijke basis gebruikt. Zo ondersteunen we de huid en de vacht en voorkomen we huidirritatie en andere huid problematiek
De shampoo’s van yuup zijn een mooi voorbeeld van een van de producten die ik gebruik:
Deze shampoo’s van Yuup pro zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen,
om zo de gezondheid van de huid en vacht te ondersteunen en te verbeteren.

Yuup is een van de meest gevestigde merken in de Europese en internationale dier cosmetica,
geproduceerd in Italië door Cosmetics Ltd. Veneta.

Open chat
Hallo 👋
Waar mogen wij je mee helpen?